fbpx

Tunga Lyft utför Industriservice

Tunga Lyfts omfattade resurser gör det möjligt för oss att erbjuda tjänster och service inom industrin. Allt från riggning, baxning och specialtransporter till maskinflytt.

Komplexa och svårtillgängliga lyft är vår expertis och inget lyft är omöjligt för oss. Tunga Lyfts kapacitetsförmåga, säkerhetsarbete och utrustning är i en klass för sig på den svenska marknaden. Med en lokal närvaro i Stockholm, Göteborg, Malmö, Karlstad, Luleå, Linköping och Varberg är vi på Tunga Lyft nära till nästa utmaning oavsett storlek. Våra experter planerar varje utförande av lyft, riggning eller flytt snabbt, säkert och i tid. Vi erbjuder helhetslösningar och är experter på att förebygga driftstörningar inom industrin.

GALLERI

rätt planering är grunden för varje projekt 

Tunga lyft erbjuder den mest erfarna personalen i branschen. De vet att planering och rätt teknik är grunden för ett framgångsrikt genomförande. Med en noggrann planering inför varje projekt har vi de bästa förutsättningarna att kontrollera varje steg i projektet för att få ut det bästa resultatet på säkrast möjliga sätt. Vi samarbetar nära med kundens önskemål och skapar utförliga CAD-ritningar för att simulera projektets alla steg. Med den mest aktuella designprogramvaran kan vi analysera och definiera varje projekt, allt från detaljerade riggningar till maskinlyft. Denna planering av varje fas av rigg och lyft skiljer oss från andra och vi ser till att varje projekt kommer att utföras som planerat.

Säkerheten kommer först 

Säkerheten kommer först i alla projekt och vi på Tunga Lyft är mer än något annat stolta över vårt säkerhetsarbete. Vårt stora engagemang är att skapa en säker miljö för anställda, kunder och allmänheten. Vi kan vara på plats för att säkerställa att säkerhetsprotokoll följs varje steg på vägen. Vi gör våra egna kontroller med checklistor i alla led innan varje utförande och all vår utrustning besiktas kontinuerligt. Vi har varit fria från allvarliga olyckor i 75+ år i branschen med hjälp av säkra rutiner och erfaren personal. Utrustningen genomgår en noggrann inspektion av våra experter och det bidrar till att den är säker nog att använda. Vi kontrollerar alltid eventuella lasters form, storlek, material och vikt och använder rätt utrustning för de givna förutsättningarna. Omgivning och miljö har också en bidragande faktor, som vind, terräng och temperatur. Detta gör oss unika i en bransch där misstag innebär allvarliga konsekvenser och höga kostnader. 

Mer information?

Har du frågor kring hur vi kan hjälpa er? Kontakta Håkan Wass.
Tel: +46 (0)10-4740353
E-post: hakan@tungservice.se

KONTAKTA OSS

Kontakta oss gärna och berätta om ditt projekt. Vi har lång erfarenhet av industriservice och tittar gärna närmare på era omständigheter. Vi ser fram emot ett gott samarbete. Vårt primära mål för varje projekt, som även sparar tid och pengar, är att skapa en säker miljö.

EXPERTER

Fyll i så kontaktar vi dig
    UPP