fbpx

SPECIALTRANSPORT – INGA PROBLEM FÖR TUNGA LYFT

Oavsett om det gäller tungtransporter för privatpersoner eller företag, blir det alltmer vanligt att använda tunga och krävande utrustning. Entreprenörer har idag höga förväntningar på sig gällande både hög effektivitet och förmåga att hantera de mest krävande projekten. Den ökade tillgången på maskiner på konsumentmarknaden, har även möjliggjort för privatpersoner att använda tyngre maskiner i samband med att de utför arbete på egen mark.

Vi på Tunga lyft erbjuder allt ifrån tungtransport till montage och förvaring av tunga maskiner samt utrustning. Tack vare vår erfarenhet av att arbeta under komplexa och krävande förhållanden, har vi både utrustningen och kunskapen som krävs för att säkerställa ett bra slutresultat. Och eftersom vi har kapaciteten att transportera maskiner över hela Sverige och även Europa, har vi kommit att bli den givna samarbetspartnern för flertalet kunder.

VI ERBJUDER MASKINTRANSPORT, TUNGTRANSPORT, BREDTRANSPORT OCH SPECIALTRANSPORT

I dagens samhälle är vi väldigt beroende av välfungerande maskiner. Detta är inte så konstigt eftersom det världen över dagligen utförs lyft av material som är så tungt att det helt enkelt vore omöjligt att lyfta manuellt. Ofta sker även arbetena periodvis på ett stort antal olika platser, vilket gör att kraven på rörlighet är större än tidigare. På grund av detta är det ett måste att kunna få dessa maskiner transporterade mellan olika platser.

Många tar för givet att tunga maskiner är robusta och tål det mesta, men mer moderna maskiner har ofta precisionsutrustning. Något som kräver noggrann hantering och varsam skötsel. Alla maskinflyttar har olika utmaningar, och därför ser vi alltid till att utföra all maskinflytt med högsta möjliga omsorg. Vi har tillgång till alla relevanta lyfthjälpsmedel som säkerställer att lyftet utförs med den omsorg som krävs, beroende på maskinens tekniska egenskaper, vikt och specifika krav. Med oss på Tunga Lyft kan man därför vara säker på att alla typer av maskinflytt, tungtransporter och specialtransporter sker tryggt och säkert, på ett sätt som garanterar att både egna intressen och maskinens skick bevaras.

Maskinen som ska flyttas är i regel en viktig del i kundens process, så inför varje projekt ser vi till att kartlägga exakt vad som krävs för att jobbet ska bli rätt utfört. Då vi har tillgång till kranbilar, truckar, släp och mer därtill, kan vi i stort sett flytta vad som helst.
Det kan handla om kassaskåp, maskiner, hela hus. Möjligheterna är oändliga.
När ni kontaktar oss går vi tillsammans igenom förväntningar och vad som krävs för att projektet ska få ett slutresultat där alla parter är nöjda.

Mer information?

Har du frågor kring hur vi kan hjälpa er? Kontakta Peter Pettersson.
Tel: +46 (0)10-4740371
E-post: peter.pettersson@tungalyft.se

GALLERI

Mer än bara maskintransport

Behöver ni flytta en maskin erbjuder vi även demontering och återmontering av er utrustning för att på smidigast och mest effektiva sätt säkerställa att flytten sker så snabbt och tryggt som möjligt.

Vi erbjuder allt ifrån transport till förvaring och montage av tunga maskiner. Med omfattande erfarenhet av att arbeta under krävande förhållanden så har vi både den utrustning och kunskap som krävs för att säkerställa ett väl utfört arbete. Genom att kunna transportera maskiner över hela Sverige, och även Europa i stort, har vi kommit att bli en given samarbetspartner för flera kunder.

Oavsett vilket behov ni har när det gäller specialtransport av maskiner, är ni varmt välkomna att kontakta oss, så lägger vi fram en plan tillsammans. Vi har aldrig misslyckats med en maskinflytt, och har inga planer på att göra det heller.

EXPERTER

Fyll i så kontaktar vi dig
    UPP