fbpx

Minikranar

En minikran är en mindre och smidigare kran som är utformad för att klara tunga lyft och förflyttning i trånga utrymmen. Skillnaden mellan en minikran och andra typer av kranar ligger främst i storleken och flexibiliteten. Den erbjuder möjligheten att arbeta på platser där det skulle annars vara mycket svårt eller omöjligt att nå med en större kran. Andra kranar kräver dessutom i oftast mer utrymme och ibland specialutrustning för att flyttas.

Minikranens kompakta design gör det möjligt för oss att komma åt trånga utrymme som exempelvis trapphus, innegårdar eller smala passager. De är också lätta att transportera och kan enkelt monteras eller demonteras vid behov.

"Här har vi en kran som är liten till sitt yttre men stor till sitt inre, egentligen som en Schweizisk armékniv där man får med sig allt viktigt på en och samma gång." – Dennis Andersson, VD på Tunga Lyft AB.

GALLERI

Att använda en minikran är därför en smart investering för att effektivisera och förenkla ditt projekt. Dess smidiga design och starka lyftkapacitet gör den till ett oumbärligt verktyg på byggarbetsplatser och vid all hantering eller förflyttning av tungt material. Med en minikran kan du öka produktiviteten, minska risken för skador och spara både tid och pengar. Det är ett kraftfullt verktyg som kan göra underverk för ditt bygg-eller projektarbete. Här är några av fördelarna:

Smidig och kompakt : En minikran är perfekt för trånga utrymmen där en vanlig kran inte kan nå. Dess komptaka utformning gör det enkelt att manövrera den på platser med begränsad tillgänglighet.

Stark lyftkapacitet: Trots sin lilla storlek kan en minikran lyfta de tyngre föremålen utan problem. Modellerna har imponerande lyftkapacitet som gör den lämplig för att hantera alla typer av uppdrag.

Mångsidig användning: En minikran kan användas för många olika ändamål, både inomhus och utomhus. Oavsett om du behöver lyfta material på en arbetsplats, flytta ett tungt föremål på en verkstad eller montera balkonger – har Tunga Lyft en minikran som kan utföra jobbet.

Kostnadseffektiv: Att välja minikran kan vara en mycket kostnadseffektiv och tidsbesparande lösning jämfört med att använda större och dyrare maskiner. Den gör det dessutom möjligt att snabbt och effektivt lyfta eller flytta material och föremål på önskad plats, vilket i sin tur minimerar behovet av manuell arbetskraft.

Mer information?

Har du frågor kring hur vi kan hjälpa er? Kontakta oss idag!
Tel: +46 (0)10-474 03 00
E-post: info@tungalyft.se

En maskin som är liten till det yttre men stor till det inre.
Det var bland annat det som vi föll för!

- Dennis Andersson, vd Tunga Lyft.

Behöver ni hjälp med att lyfta eller flytta något tungt? Tveka inte att kontakta oss på Tunga Lyft, vi har kapaciteten, kunskapen och erfarenheten för bästa möjliga slutresultat.

Vill ni veta mer och ta del av hur våra uppdrag med minikranar kan se ut?

Filmer - Tungalyft.se - Vi är experter på avancerade lyft!

EXPERTER

Fyll i så kontaktar vi dig
  Hoeflon C6e

  Jekko SPX650

  Jekko SPX1280

  Hoeflon C30e

  Palfinger PCC 115

  UPP