fbpx

VI JOBBAR MED PROJEKT INOM INFRASTRUKTUR

Infrastrukturen är nyckeln till samhällsutvecklingen och tillväxten för att sammanföra människor och platser. Infrastrukturen är viktigt för ett modernt Sverige för att säkra en långsiktig och funktionell hållbar transportförsörjning för näringslivet och medborgarna i hela landet. Välfungerande transporter och kommunikation i vårt avlånga land är en god förutsättning för minskade utsläpp, sysselsättning och konkurrenskraft. 

Vi jobbar med samhällsprojekt tillsammans med de största aktörerna på marknaden. För varje projekt jobbar vi aktivt med att besvara frågor och utför de mest komplexa arbetena. Allt från att bygga en tunnelbanestation till att montera en hamnkran.

Vi på Tunga Lyft är stolta över att få vara en del av modern svensk infrastrukturhistoria. Vi har deltagit i byggandet av landmärken som Öresundsbron, nya tågstationer långt under marken i våra storstäder som binder samman vårt land och flertalet hamnar som är en viktig del för vår exportmarknad.

GALLERI

lång erfarenhet inom infrastruktur

Samhället utvecklas och företags och människors behov ändras konstant. Tunga Lyft har under våra 75+ år i branschen varit en del av Sveriges största och mest utmanande infrastruktursatsningar. Vi är experter på att jobba med effektiva lösningar och idéer för att inte påverka samhället, produktion eller tredje part. Tunga Lyfts kapacitetsförmåga, säkerhetsarbete och utrustning är i en klass för sig på den svenska marknaden. Med en lokal närvaro i flera stora städer är vi nära till nästa utmaning oavsett omfattning.

Många års erfarenhet och massor av lyftuppdrag med speciella villkor gör oss ledande inom tekniken för infrastrukturprojekt. Kunskapen effektiviserar upphandling och driften av projektet. Vår kompetens och erfarenhet gör det enklare att ta till sig unika och komplexa projekt där förutsättningarna är annorlunda. Tunga Lyft är specialister inom omgivningsbedömning och säkerhetslösningar för oss som jobbar på platsen men även för tredje part. Vi ser riskerna och svårigheterna.

Våra främsta kompentensområden:

  • Broar
  • Vägar
  • Tunnlar
  • Järnvägar
  • Hamnar
  • Byggnader
  • Flygplatser

Mer information?

Har du frågor kring hur vi kan hjälpa er? Kontakta Conny Plato.
Tel: +46 (0)10-4740375
E-post: conny.plato@tungalyft.se

Vi klarar alla projekt

Vårt fokus är att tillhandahålla infrastruktur med låga driftkostnader och hög kvalitet. Allt från mindre, enskilda projekt till långsiktiga helhetslösningar. Vi erbjuder lösningar för varje projekt och har alltid kundens behov i fokus.

Vi har erfarenhet av infrastrukturprojekt som kräver riskhantering, kontinuitet och kostnadseffektivitet. Vi tillhandahåller pålitliga, säkra och hållbara lösningar som hjälper till att skapa stadsmiljöer för samhället.

KONTAKTA OSS

Vi är en pålitlig och ekonomisk partner som ger ett långsiktigt engagemang och omfattande kompetens. Kontakta oss så kan vi titta närmare på era förutsättningar och hjälpa till med utrustning, planering, risker och omgivningsbedömningar. Vi förutser den bästa utrustningen för alla krävande projekt. 

EXPERTER

Fyll i så kontaktar vi dig
    UPP