fbpx

EXPERTER PÅ HANTERING AV RULLTRAPPOR

Tunga Lyft är experter på montering, flytt, installation och byte av rulltrappor i alla möjliga utmanande och svåråtkomliga miljöer. Vi jobbar tillsammans med de största aktörerna på marknaden med tillverkning av rulltrappor inom Sverige. Tack vare det har vi en bred kundbas och har under lång tid varit en trygg marknadsledare inom installation av rulltrappor. Våra mångsidiga lösningar erbjuder ett alternativ till alla typer av miljöer både inomhus och utomhus, från små rulltrappor på ett kontor till stora rulltrappor vid tunnelbanestationer.

Rulltrapporna i Malmös Citytunnel och de nya tågstationerna Stockholm Odenplan och Stockholm City är några exempel på utmanande leveranser och installationer vi framgångsrikt och säkert genomfört de senaste åren.

Vi tar hänsyn till omgivningen

Tunga Lyfts långa erfarenhet av montering, flytt, installation och byte av rulltrappor gör att vi kan erbjuda kortast montagetid. När många delar ska fungera samtidigt kan en stadsmiljö vara klurig. Med vår noggranna planering av arbetet, säkra utrustning och förmåga till flexibilitet går arbetet snabbt och smidigt. Vi är specialister på att inte påverka samhället eller tredjepart vid utbyte eller installation av rulltrappor genom verksamma och funktionella lösningar till varje unikt utförande. 

Säkerheten är viktigast

Säkerheten är utgångspunkten för alla våra arbeten med rulltrappor. Montering, flytt och byte av rulltrappor eller enskilda delar utförs alltid enligt de senaste säkerhetsbestämmelserna. Arbetet utförs av utbildad personal som är specialiserade på rulltrappor och ger minimala störningar för omgivningen. Vi har kunskap inom alla marknadens modeller och är märkesoberoende. 

Montering, flytt och byte

Vi tillhandahåller tjänster relaterade till alla rulltrappor. Oavsett vad ni behöver hjälp med har Tunga Lyft lösningen. Vi jobbar aktivt med montering, flytt och byte av hela rulltrappor eller utbyte av delar av rulltrappan, t.ex. motorer eller elinstallationer. Med en erfaren och mycket specialiserad personal är inget projekt för stort för oss. Kunskapen bakom montering av rulltrappor är Tunga Lyfts starka sida.

GALLERI

KONTAKTA OSS

Vi jobbar med högkvalitativa och tillförlitliga lösningar som resulterar i låga totalkostnader. Inga projekt är för komplicerade för oss. Vi genomför en ordentlig planering av arbetet för alla parter för att kunna göra jobbet smidigt. Med en kort installationstid och bästa pris är vi ledande inom montering av rulltrappor. Behöver ni hjälp med montering, byte, installation eller flytt av rulltrappor hjälper vi dig gärna. Kontakta oss och låt vår kvalificerade personal hjälpa dig.

EXPERTER

Fyll i så kontaktar vi dig
    Mer information?

    Har du frågor kring hur vi kan hjälpa er? Kontakta Thomas Andersson.
    Tel: +46 (0)10-474 03 22
    E-post: thomas.andersson@tungalyft.se

    UPP