fbpx

Vi gör Maskin- & fabrikslyft

Tunga Lyft är experter på alla typer av tunga lyft. Vi gör alla möjliga maskin- och fabrikslyft inom industrin, allt från en liten mekanisk verkstad till stora skogsindustrier. Varje lyft utförs självklart med kundens bästa i åtanke för att inte störa övrig daglig drift. Vi undersöker projekts storlek och vikt för att sedan hitta den bästa utrustningen för varje lyft. Ett litet maskinlyft kan ge stor påverkan för ett industriföretag som inte vill stoppa produktionen under en längre tid och där kommer vår expertis in. Vi anpassar varje lyft efter given omständighet och bygger upp en specialanpassad lyftanordning för varje unikt lyft så att uppdraget kan utföras snabbt och säkert.

All vår utrustning genomgår noggrann och omfattande underhållning och drivs av de bästa, säkraste och certifierade operatörerna i branschen. Vi har erfarenhet av alla slags maskin- och fabrikslyft, oavsett om vikten överstiger 500 kg, 500 ton eller ännu mer. Vi har lösningar för alla projekt tack vare noggrann planering, utförliga beräkningar och hållbara konstruktioner inför för varje lyft.

Säkerheten är viktigast

Vi är branschledande inom säkerhet för varje projekt och är engagerade i att tillhandahålla en säker miljö för våra anställda och kunder med också för allmänheten. Vårt säkerhetsarbete grundar sig i kunskap, erfarenhet och vårt säkerhets- och utbildningsprogram. Med vårt djupa engagemang för säkerheten utbildar vi oss ständigt inom de bästa säkerhetsmetoderna. Vi inspekterar regelbundet vår utrustning samt ersätter delar långt innan de bryts ner. Detta tillvägagångssätt säkerställer vår utrustning men framförallt säkerhet för vår personal och omgivningen för våra projekt.

Noggrann planering och hållbar utrustning

Varje tungt lyft kräver noggrann planering. Vi simulerar alla lyft innan varje projekt och utför noga kontroller enligt en tydlig planering i varje lyftsteg. Detta för att kunna säkerställa att varje lyft utförs korrekt men också för att se hur arbetet kommer att gå till. Vi använder den mest aktuella 3D-mjukvaran vilket hjälper oss att uppfylla alla kundens önskemål när vi planerar projektet från början till slut. Det tunga lyftet importeras till designprogramvaran så att alla detaljer om lyftet kan definieras och analyseras. Varje projekt är unikt och vi är specialiserade på att bygga specialanpassade lyftbockar eller andra hjälpmedel som kan behövas. Detta gör att vi är effektiva vid komplicerade lyft där miljön inte tillåter att använda lyft- eller bilkranar.

GALLERI

KONTAKTA OSS FÖR MASKIN- OCH FABRIKSLYFT

Kontakta oss och berätta vad ni vill ha hjälp med. Maskin- och fabrikslyft är vår expertis och inget lyft är för komplicerat för oss. Med sju depåer runt om i hela landet erbjuder vi alla typer av uppdrag i hela Sverige. Vi presenterar en helhetsbild om hur varje lyft kommer att utföras.

EXPERTER

Fyll i så kontaktar vi dig
    Mer information?

    Har du frågor kring hur vi kan hjälpa er? Kontakta Peter Pettersson.
    Tel: +46 (0)10-4740371
    E-post: peter.pettersson@tungalyft.se

    UPP